Parkieten Sociëteit Drenthe 
                                          

WELKOM BIJ AFDELING DRENTHE


Welkom bij de Parkieten Sociëteit afdeling Drenthe.

Als vertegenwoordiger van de Parkieten Sociëteit in de regio Drenthe en Groningen organiseren wij 7 contactavonden per jaar in het buurthuis van Valthe. 

De avonden staan in het teken van onze prachtige hobby. We proberen u een afwisselend programma aan te bieden om u te informeren over alle nieuwe ontwikkelingen van de Parkieten Sociëteit en onze hobby. Tijdens deze avonden is voldoende ruimte om onderlinge ervaringen en te genieten van een hapje en een drankje. Ook als u geen lid bent van de Parkieten Sociëteit bent u welkom om deze avonden te bezoeken.

Voor algemene vragen kunt u mailen naar drenthe@parkietensocieteit.nl. 

Certificaat van oorsprong - overdrachtsverklaring 

Download hier onze eigen certificaat van oorsprong.

Certificaat van oorsprong
Certificaat van oorsprong_DEF DIGITAAL.pdf (247.35KB)
Certificaat van oorsprong
Certificaat van oorsprong_DEF DIGITAAL.pdf (247.35KB)
Certificaat van oorsprong


Lid worden van de Parkieten Sociëteit

Het lidmaatschap bij de Parkieten Sociëteit geeft u 11 keer per jaar een fantastisch mooi magazine met hierin vele artikelen over het houden van papegaaien en parkieten, kweek en alle nieuwe informatie over bijv. wet,- en regelgeving. Daarnaast krijgt u natuurlijk de mogelijkheid om ringen te bestellen met uw eigen administratie-/kweeknummer.

Druk op de onderstaande knop om je aan te melden als lid!

Word nu lid

  

Parkieten Sociëteit regio Drenthe (ook voor Groningers) organiseert dinsdag  19 maart 2024 weer een contactavond.

Vanavond hebben we een bijzondere gast. Het is niemand minder dat Christiaan Luttenberg van Burgers Zoo (bekend van TV) Christiaan is naast zijn baan in een dierentuin ook liefhebber van dierentuinen. Vanavond zal hij een lezing verzorgen over kromsnavels in dierentuinen.

19 maart 2024 om 20.00 uur in het buurthuis van Valthe aan de Hoofdstraat 54 te Valthe.

We willen graag met u kennis delen over onze fantastische hobby. Neem gerust uw buurman, kennis of vriend mee naar onze avonden.

Voor de kwekers onder ons is er een certificaat van oorsprong beschikbaar om uw gekweekte vogels goed over te dragen. Het certificaat is zowel in hard-copy bij Emil te verkrijgen als digitaal via deze  website. Zie de rode knop hiernaast!

Dit seizoen hebben we 7 contactavonden gepland waar je niet 1 van wil missen. De derde dinsdag van de maand is het Parkieten Sociëteit avond!

De data van de contactavonden staan vermeld onder tabblad contactavonden!

We zien u graag op 19 maart 2024 om 20.00 uur in het buurthuis van Valthe aan de Hoofdstraat 54 te Valthe.

 Jaarlijkse bijdrage

Leden van de afdeling Drenthe mogen hun financiële jaarlijkse bijdrage van € 9,- overmaken op NL04 INGB 0000559735 onder vermelding van “Jaarlijkse bijdrage”